Terrassemarkiser

Markiser kan være en god investering i fremtiden og er et produkt som har langvarig brukstid. Det skaper fint utseende og hjelper på trivselen ved solfylte dager. For at du skal velge riktig markiser så tilbyr vi befaring hjemme hos deg slik at vi sammen kan finne ut hvilke produkter som kan passe i ditt hjem.

Les mer

Utvendig persienner

Det finnes litt forskjellige løsninger når det gjelder utvendige persienner. Det er to forskjellige lamell tykkelser 50mm, som styres via en nylon overtrukket stålwire. Forbedring fibervaier ca 65% mindre støy.
80mm styres via skinner.

Les mer

Screen

Dette er en av de nyeste former for solskjerming. Den tar liten plass og kan være meget diskre. Det er enkelt fortalt en motorisert rull med duk, og kanaler på hver side som duken føres opp og ned. Disse skinnene holder duken på plass slik at det ikke blir noe særlig bevegelse i duken selv om det blåser litt. 

Les mer

Innvendig solskjerming

Her har vi fire forskjellige løsninger: Duette, Lamell, Plisse, rullgardin og innvendig persienner 25 og 50mm lameller. Noen av disse er såkalte «innsiktsgardiner», du kan se ut men ikke inn. 

Les mer

Pergola

Pergola med lamell tak er den optimale løsningen for et værbestandig produkt som tåler mye vind og vær. Ved enkel justering av lamellene via fjernkontroll kan man åpne og lukke lamellene.

Les mer