Innvendig solskjerming

Her har vi fire forskjellige løsninger: Duette, Lamell, Plisse, rullgardin og innvendig persienner 25 og 50mm lameller. Noen av disse er såkalte «innsiktsgardiner». Du kan se ut men ikke inn. Under er det litt forklarende tekst, pluss bilder å klikke på for å forstå hva som er forskjellen på de forskjellige typene. Nederst på siden kan du klikke på linken til vår leverandør for å sette opp forskjellige løsninger i forskjelige rom. Det er et kjempefint verktøy. Du kan male, bytte ut rom, vinduer, prøve alle type solskjermings gardiner og forskjellige farger. Det er bare å velge i vei…Morro!

Løsninger

DUETTE

Duette® gardiner er det produktet som øker mest i salg blant våre produkter.
Det har vært på sterk fremmarsj i Europa de siste årene, og nå inntar det norske hjem for fullt ! Duette® gardiner er satt sammen av 2 lag med stoff.

Her er det mest ensfargede tekstiler uten mønster, med unntak av at noen finnes med hvit bakside. Stoffene finnes som semi-transparante til mørkleggende. Enkelte har meget god varmereflekterende egenskaper. Finnes som 20mm og enkelte også som 32 mm bredde hos oss. Nytt av året er 64 mm lameller med vakre tekstiler

Link til fargevalg: http://vemakolleksjoner.no/duette/

PLISSE

Plissegardiner er det produktet som øker mest i salg blant våre produkter. Det har vært på sterk fremmarsj i Europa de siste årene, og nå inntar det norske hjem for fullt !

Plisségardiner består av et enkelt lag med stoff, men finnes i mange farger, mønstre og tekstiler.  Mange får “effekter” ved at lyset skinner gjennom tekstilen og fremever teksturer eller farger og mønstre. Mulighetene er mange. Det som gjør plissegardinen så populært i tillegg til de mange tekstilene å velge blandt, er alle funskjonene man kan få:

Link til fargevalg: http://vemakolleksjoner.no/plisse/

LAMELLE

Lamellgardiner – elegant, stilrent og enkelt Lamellgardiner representerer noe det siste innen solskjerming og interiørarkitektur. Gardinene er anvendelige i alle typer værelser i hjemmet og på arbeidsplassen. De stilrene lamellene vil skjerme mot sjenerende sollys og innsyn, mens du kan ha god utsikt i en annen retning.

Lamellgardinens videre fortrinn ligger i det store fargeutvalget og tilgjengelige lamell-kvaliteter, men viktigst av alt er hvordan lamellgardiner kan tilpasses de fleste vindusfasonger og -størrelser. Ved hjelp av en line justerer du lamellens vinkel, og med et lett drag i en snor trekker du gardinen helt eller delvis til siden; fra midten og ut eller fra en side til en annen. Det er mulig å kombinere flere farger i samme lamellgardin, og lamellene kan lett byttes ut for å tilpasses nye fargerkombinasjoner i ditt interiør.

Link til fargevalg: http://vemakolleksjoner.no/lamellgardin/

RULLE

Rullegardiner – robust og elegant

Vema produserer rullegardiner av høy kvalitet i et bredt utvalg av stoffer med forskjellige farger og mønstre. Stoffene kommer også i forskjellige grader av lystetthet. Det finnes også noen stoffer som er flammehemmende for ekstra sikkerhet til for eksempel barnehager, institusjoner og lignende

Link til fargevalg: http://vemakolleksjoner.no/rullegardin/

GÅ INN OG SETT OPP DITT EGET ROM